Over ons

Welkom bij Hamminga Installatieservice, waar wij ons inzetten voor het leveren van hoogwaardige installatieoplossingen en het creëren van comfortabele en energiezuinige leefomgevingen. Ons bedrijf, gevestigd in het hart van Hoogezand, provincie Groningen, heeft zich gevestigd als een vertrouwde naam in de installatiesector.

why-choose-us

Vakmanschap voorop

Ons team van hooggekwalificeerde installateurs deelt een passie voor vakmanschap en klanttevredenheid. Met jarenlange ervaring in de branche streven we naar perfectie in elk project dat we aanpakken. Of het nu gaat om het installeren van een warmtepomp, een cv-ketel of een airconditioningsysteem, we zetten ons in voor het leveren van werk van de hoogste kwaliteit.

Onze missie

Bij Hamminga Installatieservice streven we naar duurzame en innovatieve oplossingen die voldoen aan de steeds veranderende behoeften van onze klanten. Onze missie is om bij te dragen aan een groenere toekomst door middel van geavanceerde verwarmings-, koelings- en ventilatietechnologieën. We geloven in het bieden van comfort zonder concessies te doen aan efficiëntie en duurzaamheid.

Onze waarden

Waarom kiezen voor ons?

Hamminga Installatieservice staat voor service en kwaliteit.  U ontvangt altijd een offerte met alle afspraken zwart op wit.

plumbing-about
"Onze oude cv-ketel was dringend aan vervanging toe, en Hamminga Installatieservice heeft dit klusje perfect geklaard. De installateurs waren niet alleen snel en efficiënt, maar namen ook de tijd om ons te adviseren over de beste opties voor ons huis. Het nieuwe systeem werkt fantastisch en onze energierekening is merkbaar gedaald. Zeer tevreden!"
Johan
"Onze airconditioning had wat problemen, en Hamminga Installatieservice was er snel bij om het te verhelpen. Het team was vriendelijk en professioneel, en het probleem werd snel opgelost. Het enige minpuntje was dat de exacte aankomsttijd niet helemaal overeenkwam met wat aanvankelijk was meegedeeld. Desondanks was de service uitstekend en zouden we hen zeker aanbevelen."
Lisa
"Wij hebben onlangs een warmtepomp laten installeren door Hamminga Installatieservice en zijn zeer tevreden met het resultaat. Het team was zeer bekwaam en vriendelijk, en ze gaven ons uitstekend advies over energiebesparing. Het huis is nu comfortabeler dan ooit, en we waarderen de inzet van het bedrijf voor duurzame oplossingen. Absoluut een aanrader!"
Rianne
"Hamminga Installatieservice heeft onze verwachtingen overtroffen met hun dienstverlening. Het eindresultaat is geweldig en de installateurs waren zeer toegewijd. We waarderen hun toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid."
Thijs
"Wij kozen voor Hamminga Installatieservice voor de installatie van een nieuwe cv-ketel en zijn erg blij met onze keuze. Het team was niet alleen deskundig, maar ook vriendelijk en punctueel. Ze namen de tijd om al onze vragen te beantwoorden en legden het hele proces duidelijk uit. De nieuwe ketel werkt perfect, en we raden dit bedrijf zeker aan voor installatiebehoeften."
Sanne
"Hamminga Installatieservice heeft recentelijk een onderhoudsbeurt uitgevoerd aan onze warmtepomp. De service was professioneel en grondig."
Martijn
plumbing-services

Wilt u contact met ons opnemen?

Scroll naar boven