Gas- en waterinstallaties

Hamminga Installatieservice kan voor u gas- en waterinstallaties vernieuwen, nieuw aan te leggen of uit te breiden in uw woning of bedrijfspand. De installatie wordt aangelegd volgens duurzame normen.

 

Werkzaamheden

Hamminga Installatieservice is gespecialiseerd in het aanleggen van gas- en waterinstallaties. De meest voorkomende werkzaamheden binnen deze dienst zijn het afpersen van gasleidingen, het installeren van keukens en het plaatsen van een buitenkraan.
Gas- en waterinstallaties installeren

Aanleggen

Wij streven naar een duurzame aanlegging van uw gas- en waterinstallaties. Voordat we gaan aanleggen, hebben we onderstaand stappen plan uitgewerkt. Via deze methode weten we zeker dat we geen cruciale stappen missen. Uiteraard wordt duurzaamheid en rendement in het plan meegenomen.
Gas- en waterinstallaties installeren

Stappenplan

Het aanleggen van een gas- en/of waterinstallaties begint met het inventariseren van uw plannen. Hierbij raadplegen wij ook de tekeningen.
Vervolgens wordt er een berekening gemaakt van de benodigde capaciteiten.
Na de berekeningen zullen we met een passend voorstel komen. Uiteraard streven we naar een optimaal rendement voor een duurzame woon- of werkruimte.
Als u akkoord geeft, spreken we een datum af wanneer we de gas- en/of waterinstallaties mogen plaatsen.
Ten slotte controleren onze medewerkers alle installaties en leidingen op lekdichtheid.

Bent u overtuigd?